Почина бившият депутат Павел Чернев

Бившият депутат Павел Чернев е починал днес следобед на излизане от столичен ресторант в квартал "Лозенец". Според първоначалната информация, той се е

Бившият депутат Павел Чернев е починал днес следобед на излизане от столичен ресторант в квартал „Лозенец“. Според първоначалната информация, той се е почувствал зле в района на заведението, като дошлите на място медици само са констатирали смъртта му. По неофициална информация причина за смъртта му е инфаркт. Сигналът за инцидента бе подаден в полицията малко преди 17:00 часа днес. Първоначално бе съобщено, че трупът е на възрастен мъж.

Припомняме, че Чернев беше поел защитата на Симеон Христов, който нападна шофьор, причинил тежка катастрофа на бул. „Черни връх“ в столицата.

Павел Михайлов Чернев е български политик, народен представител в 40 Народно събрание от листата на Национално обединение „Атака“. От 2007 година е лидер на партия „Свобода“ От 2012 г. е политически секретар на неформалната организация „Православна зора“. По професия е адвокат.

COMMENTS

WORDPRESS: 0