Полицаи откриха тялото на мъж в напреднала фаза на разложение

Полицаи откриха тялото на мъж в напреднала фаза на разложение

Окръжна прокуратура – Разград ръководи досъдебно производство във връзка с открито тяло на мъж, в напреднала фаза на разложение, в крайпътна канавка.

Окръжна прокуратура – Разград ръководи досъдебно производство във връзка с открито тяло на мъж, в напреднала фаза на разложение, в крайпътна канавка. Това съобщиха от пресцентъра на полицията.
На 16 октомври, при обслужване на пътно-транспортно произшествие с материални щети, възникнало между два автомобила в пътния участък между град Исперих и село Лъвино, на известно разстояние от мястото на катастрофата, е намерено тяло на мъж, което няма касателство към обслужваното ПТП. При огледа не са установени лични документи или други предмети, спомагащи за установяване самоличността му.
В резултат на направената аутопсия са изключени възможностите той да е станал жертва на неизвестен пътен инцидент или друг вид престъпление, което да е причинило насилствено смъртта на починалия. Изясняват се причините, довели до нея.
Работата по установяване на детайли и обстоятелства около случая продължава под ръководството на прокурор от Окръжна прокуратура – Разград. Работи се по изясняване самоличността на мъжа.

COMMENTS

WORDPRESS: 0