Погребват Денис Теофиков в петък

Погребват Денис Теофиков в петък

Погребението на трагично загиналият млад талант Денис Теофиков ще се състои в петък от 12.00 часа в новия парцел на централните софийски гробища, съоб

Погребението на трагично загиналият млад талант Денис Теофиков ще се състои в петък от 12.00 часа в новия парцел на централните софийски гробища, съобщиха негови колеги.

Днес мястото където той издъхна е обсипано с цветя и свещи. 24Bulgaria, припомня, че младата звезда полетя от седмия етаж на блок в комплекс „Цариградски“ в София. Певецът загина на 21 години.

Сутринта на 24.10.2021 г. съседът Калоян Тодоров, от трети етаж на сградата, подава сигнал, че в апартамента на 7-ия етаж има младежи, които са пуснали силна музика и крещят. На сигнала се отзовават полицаи, които предупреждават младежите да спрат музиката и да спазват обществения ред.

„Тук всеки ден идва полиция. Аз и жена ми както и други, съседи сме подавали множество сигнали в полицията за въпросния апартамент“, каза Тодоров. Фаталният апартамент е собственост на 47-годишната Боряна И., която има син на 20 години.

„От няколко години тази жена живее със сина си, който има много приятели и постоянно води различни момичета и момчета в жилището“, каза Тодоров.

Момиче, което живее в съседния блок заяви, че е видяла приятелката на 21-годишния изпълнител Денис Теофиков – Алекса Ангелова да влиза в блока малко след 17 ч. предишния ден. Тя била в компанията на две момичета. „Алекса беше известно време пред блока и след това Денис отвори вратата и тя влезе“, разказва момичето.

„Няма никаква депресия, както казват медиите. Няма и самоубийство. Всички знаем, че 20 – годишния Г. И. е наркоман. Всеки ден взимаше наркотици, какви ли не хора идваха в блока или правеха циркове пред кооперацията. Подавали сме много сигнали. Много пъти сме говорили с майка му, но тя не предприема никакви мерки“, разказва 26-годишната съседка Ивана Димитрова.

Полицията обаче вчера квалифицира трагедията като самоубийство, защото по трупа на Денис няма следи от насилие.

„Днес разбрах от съседи, че след оглед на полицията са били намерени наркотици, а къде бяха, когато ние сме съобщавали на МВР за това, което се случва в апартамента на тази жена?“, пита свидетелката.

COMMENTS

WORDPRESS: 0