Пловдивчанка оцеля след няколко скока от високо

Лекарите в УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив се борят за живота на 23-годишна жена, която в рамките на една седмица е скочила три пъти от високо. М

Лекарите в УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив се борят за живота на 23-годишна жена, която в рамките на една седмица е скочила три пъти от високо.

Младата пловдивчанка била настанена със счупен таз в Клиниката по ортопедия на УМБАЛ „Свети Георги“, след като преди седмица направила първия си опит за самоубийство, предаде „Трафик Нюз“.

Тя скочила от балкона на апартамента, в който живеела, но тъй като жилището било на втория етаж, тя се озовала в болницата с фрактура.

Вчера обаче пловдивчанката успяла да стигне до терасата на ортопедията, която е на 5-ия етаж и скочила.

Съдбата отново се намесила и вместо да полети 20 метра надолу, тя паднала на 4-ия етаж. Жената, с която били в една стая, веднага подала сигнал и една от сестрите в клиниката се затичала надолу.

Успяла да стигне до четвъртия етаж, но в този момент видяла как младата жена се прехвърля през парапета. Сестрата успяла да я хване за ръката, но не могла да я задържи.

23-годишната жена полетяла надолу, но паднала върху снежна пряспа до една кола и отново оцеляла.

Травмите й обаче са много тежки и животът й е в опасност. Настанена е в реанимацията, а лекарите правят всичко възможно, за да я спасят.