Пенсионерка надра 6 коли, пречели й

Пенсионерка надра 6 коли, пречели й

Служители на полицейското управление във Велико Търново разследват случай с надраскани автомобили, паркирани на улица в областния град, съобщи ОДМВР.

Служители на полицейското управление във Велико Търново разследват случай с надраскани автомобили, паркирани на улица в областния град, съобщи ОДМВР. В неделя в хода на специализирана полицейска операция са установени шест коли с надраскано лаково покритие, паркирани на една и съща улица в старата столица.

На местопроизшествието е извършен оглед. От проведените до момента действия по разследването е установено, че съпричастна към извършените деяния е 69-годишна жена от същия град. Оказва се обаче, че това не е единичен случай, а полицаите работят по множество идентични сигнали от началото на месец септември. Възрастната жена е хваната в момент на извършване на поредното посегателство. Тя повреждала лаковото покритие на паркирани в близост до дома й леки автомобили с ключ. Пред униформените обяснила, че колите й пречат и, за да не спират пред блока й, е предприела тази наказателна тактика.

По случая е започнато досъдебно производство.

COMMENTS

WORDPRESS: 0