Пак въоръжен обир в магазин, собственикът дава 2 000 лева за информация за крадеца

Пореден въоръжен грабеж в столицата - младеж с пистолет е нахлул в магазин за телефони в центъра, и е притиснал продавача да му даде оборота. Взел е о

Пореден въоръжен грабеж в столицата – младеж с пистолет е нахлул в магазин за телефони в центъра, и е притиснал продавача да му даде оборота. Взел е около 900 лева, но е поискал да заграби и телефони, разказа Нова ТВ.

Когато колегите на продавача виждат на камерите, че крадецът има огнестрелно оръжие, те се опитват да помогнат. В този момент младежът с черна качулка

се опитва да стреля цели четири пъти, но пистолетът засича.

Екшънът е станал на 18 февруари, но полицията все още не е намерила крадеца, разказа Алекс Тошев, който работи там от една година.

Собственикът на магазина е обявил и награда от 2000 лв. за информация за крадеца.

На записите от охранителните камери се вижда как грабителят нахлува в търговския обект, вади оръжието и заплашва продавача. Вижда се и лицето на грабителя.

По думите на Алекс Тошев момчето било много високо – около 1,90 метра, с големи длани.

Само преди три дни двама маскирани въоръжени нахлули през служебния вход на магазин „Фантастико“ на Околовръстния път в София. Насочили оръжие срещу служителите и стреляли във въздуха, след което откраднали около 5000 лева от касата и избягали. До момента не е установено кои са извършителите.

COMMENTS

WORDPRESS: 0