Очаквано: Цецка Цачева е кандидатът на ГЕРБ за президент, вице ще е Пламен Манушев

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева е кандидатът на ГЕРБ за "Дондуков" 2., кандидатът за вицепрезидент на управляващата партия е вицеадми

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева е кандидатът на ГЕРБ за „Дондуков“ 2., кандидатът за вицепрезидент на управляващата партия е вицеадмирал Пламен Манушев. Очакваната новина съобщи премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Наслушах се за „бащата на нацията. Крайно време е да имаме и „майка“, която да се погрижи за този народ. Двойката, която излъчихме, още във вечерта на изборите ще трябва да обяви „Вече не съм от ГЕРБ“. И да, те ще го кажат – всеки би го казал“, поясни премиерът.

„Не бива да допускаме катаклизъм – тези избори са като вот на доверие и ние се борим да го спечелим. Разгледахме доста кандидати, включително и аз, но считаме че това ще е равно на дезертьорство“, категоричен бе Борисов. Той допълни, че двойката на ГЕРБ ще спечели от раз и това „го знаят всички партии“.

„Искам да благодаря на Изпълнителната комисия. Разбрах, че можете да пазите тайна“, заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов в Националния дворец на културата (НДК) по време на обявяването на кандидатите на партията за президент и вицепрезидент.

„Ние сме отговорни и не бихме се съгласили, ако някой инициативен комитет покани някой от нас, да отидем да му се подчиняваме, защото не знаем кои са там.

Съжалявам, че нашият опонент не намери нито един честен и почтен кандидат”, заяви премиерът.

„ГЕРБ не залага на популизма. Няма да работим с компромати, но сме готови за точно това от политическите ни опоненти, защото нямат идеи и решения“, отбеляза зам.-председателят на партията и председател на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на официалното представяне на кандидатите на ПП ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България в зала 6 на НДК.

COMMENTS

WORDPRESS: 0