Охранителни камери показаха как Кирил разбива носа на младеж в дискотеката

Охранителните камери показват как 23-годишният Крили Тодоров удря човек от съседната маса. Това показаха кадрите от дискотека "Плаза", излъчени по БТВ

Охранителните камери показват как 23-годишният Крили Тодоров удря човек от съседната маса. Това показаха кадрите от дискотека „Плаза“, излъчени по БТВ. Какво точно е провокирало разправията, все още се изяснява. Кирил се нахвърля върху един от младежите от съседната маса. Удря го с юмрук в лицето и му чупи носа. Скандалът става причина охраната да се намеси и да подхване Кирил. На следващите кадри от камерите се вижда как охранителите изваждат Кирил от заведението, а той влачи краката си и видимо е в неадекватно състояние.  Междувременно от болница „Св. Анна“ казаха, че Кирил вече е много по-добре и няма опасност за живота. Той се разхожда и успяхме да разговаряхме, което много ме радва. Момчето ми обясни, че не помни някои неща от инцидента. Не мога да коментирам дали на Кирил са направени тестове за алкохол и наркотици. Нямам неговото разрешение за това. Имам разрешение да коментирам настоящото му състояние, каза лекуващ лекар от болницата.
Не виждам каква е тази търпимост у българина да седи и да гледа как всичко това се случва – този коментар пък направи пред bTV боксьорът Кубрат Пулев, който помогна за спасяването на младежа, изпаднал в кома след инцидент в столичната дискотека „Плаза”.

„Всички други хора бяха в паника, в шок. Хората седяха и гледаха как един млад човек си заминава. Аз бях спокоен, че ще се оправи, защото видях, че диша”, разказа спортистът. Заедно с охранителите той извадил езика на 23-годишния Кирил Тодоров и се опитал да го свести.

„Видях, че момчето беше в наистина много тежко състояние, беше целият посинял, дишането му беше затруднено. Мога да твърдя, че не просто се е спънал и паднал. (…) Обикновено, след като се извади езикът, човекът се връща в съзнание. В случая не беше така, положението беше много тежко”, разказа Кубрат Пулев.

И шефът на охраната, и половинката на боксьора Андреа викали линейка: „Тя се обади 2-3 пъти, заплаши с телевизии, каза че 50-60 човека гледат, което е действителен факт, да се забързат малко, защото човекът можеше да си замине”.

Бият ли охранителите по дискотеки? „Аз съм го виждал с очите си. Все по-малко, определено се развиваме, но много бавно. Никакъв контрол няма – има частни фирми, които си имат свои виждания за нещата”, добави още Кобрата.

На снимката: Кирил Тодоров

COMMENTS

WORDPRESS: 0