От „Левски“ освободиха треньора Петър Хубчев

Новото ръководство на Левски предприе първия си важен ход. Треньорът Петър Хубчев и помощниците му Георги Донков, Левон Апкарян и Армен Амбарцум

Новото ръководство на Левски предприе първия си важен ход. Треньорът Петър Хубчев и помощниците му Георги Донков, Левон Апкарян и Армен Амбарцумян повече няма да водят тренировките и официалните мачове на представителния отбор.

Георги Тодоров, популярен с прозвището „Вечната Амбър“, е новият старши треньор на Левски. В екипа му влизат Димитър Телкийски, Тодор Симов и треньора на вратарите Георги Стоянов. През годините Тодоров е показвал, че винаги е готов да стане треньор на Левски. Благодарности за това днес в тв ефира му изказа и шефът на НКП Степан Хиндлиян.

Тодоров вече изведе сините за първа тренировка след загубата с 0:2 от Локомотив (Пловдив) в първия полуфинал за Купата на България.

Тодоров ще даде и първата си пресконференция в събота от 16:00 часа на стадион „Георги Аспарухов“.

Междувременно от Левски публикуваха информация за приходите и разходите на клуба за месец май.

От отчетите става ясно, че клубът дори е на печалба, след като постъпленията са на стойност 1 525 935 лева, като 51% са принос на привържениците под формата на дарения, билети и фен артикули, докато разходите са 1 351 180 лева. Разликата е близо 175 000 лева.

COMMENTS

WORDPRESS: 0