Откриха труповете на мъж, жена и 5-годишно дете, по всяка вероятност става въпрос за тройно самоубийство (обновена)

Три трупа са били открити в апартамент в пловдивския квартал "Кючук Париж", съобщи Дарик. По първоначални данни в жилище на ул. "Асен Христофоров" са

Три трупа са били открити в апартамент в пловдивския квартал „Кючук Париж“, съобщи Дарик. По първоначални данни в жилище на ул. „Асен Христофоров“ са открити телата на мъж, жена и 5-годишно дете. По непотвърдена информация става въпрос за тройно самоубийство. Сигналът за откритите тела е получен около 11.20 ч. тази сутрин. В момента тече оглед на мястото на трагедията. Преди 2 г. пак в същия квартал военен застреля жена си и двете си деца, след което сложи край на живота си. 35-годишен шофьор заради прекомерна ревност е застрелял жена си и детето си и се е самоубил в пловдивския квартал „Кючук Париж”. Това е основната версия на полицията, цитирана от Блиц, макар че се разглеждат и други версии. Няма данни за външна намеса, открито е оръжието на престъплението.
Към 4-5 часа сутринта съседите са чули три изстрела. Предполага се, че с по един куршум са били убити жената и детето, а след това той се е застрелял. Съседите извикали кума на семейството, че нещо става. Той пристигнал, дълго звънял на вратата на първия етаж, където живеело семейството, но след като никой не отворил, разбил вратата и влязъл. Така открил труповете.
От около 2 години мъжът е заплашвал, че ще убие жена си. Разделите и скандалите в това семейство са били постоянен спътник от 2 години насам. Те са имали едно-единствено дете – застреляното момиченце. Самоубилият се съпруг често хвърля вина за изневери на половинката си, въпреки че според нашите източници ревността му е била параноична и неоснователна.

COMMENTS

WORDPRESS: 0