Откриха разчленен труп в Бургас. Бил човек от групата на Митьо Очите

Откриха разчленен труп в Бургас. Бил човек от групата на Митьо Очите

Криминалисти откриха късно снощи разчленен труп в Бургас. По непотвърдена информация, тялото е на 28-годишния Юмер Мехмед, който е в неизвестност

Криминалисти откриха късно снощи разчленен труп в Бургас. По непотвърдена информация, тялото е на 28-годишния Юмер Мехмед, който е в неизвестност от 4-ти август, съобщи БНТ.

Седмица преди това той е бил в ареста като част от групата задържани с Димитър Желязков, по прякор Митьо Очите.В началото на месеца той е освободен, а няколко дни след това изчезва внезапно.

За отвличането му беше задържан бизнесменът Станимир Рагевски. Окръжната прокуратура в Бургас внесе в съда искане за мярка задържане под стража.

Полицията разследва и изчезването от преди 10 месеца на друга бургазлийка – Теодора Бахлова, която се е познавала с въпросния Юмер и вече арестувания Станимир Рагевски.

Дъщерята на бургазлийката съобщи в профила си във Фейсбук, че друг задържан по случая е направил самопризнания, че майка й също е убита. На този етап информацията не се потвърждава от полицията.

COMMENTS

WORDPRESS: 0