Откриха заклани мъж и жена, полицията предполага, че убийците са повече от един

Мъж и жена са били открити зверски заклани в къщата им на ул. „Дунав“ в Пазарджик снощи. Убийството е станало около 21.30 ч. Първоначално е било откри

Мъж и жена са били открити зверски заклани в къщата им на ул. „Дунав“ в Пазарджик снощи. Убийството е станало около 21.30 ч. Първоначално е било открито тялото на 77-годишен мъж на улицата в безпомощно състояние и с прободни рани. Екипите установили, че мъжът е мъртъв. Вътре в къщата е била открита и съпругата му, която е на 68 години, също със следи от пробождания, съобщават от МВР. Имената на убитите са Асен и Василка, разказват техни съседи. Те са живеели сами в къщата си, след като синовете им заминали на работа във Финландия, където се намират и в момента. Не е ясно дали извършителят на двойното убийство е един, или са няколко. Няма очевидци. Проверява се вероятността убийството на мъжа и жената да е с цел грабеж.
Все още няма основни версии, но не се изключва семейството да е жертва на грабеж. Предполага се, че убийците са повече от един, тъй като мъжът  и жената са убити с два различни ножа. Към момента няма свидетели на инцидента. Заради жестокото убийство в Пазарджик пристигна екип на ГД „Национална полиция“.

Снимка: bTV

COMMENTS

WORDPRESS: 0