Орхан Исмаилов обяви, че пак е председател на… Партията на Касим Дал

ПП "Народна партия Свобода и Достойнство" върна Орхан Исмаилов на председателския пост. На днешното си заседание Контролният съвет на НПСД е определ

ПП „Народна партия Свобода и Достойнство“ върна Орхан Исмаилов на председателския пост. На днешното си заседание Контролният съвет на НПСД е определил Исмаилов за единствен председател на партията. Това посочиха от НПСД в съобщение до медиите, което обаче не фигурира на страницата на самата партия.

Според Контролния съвет решението на Изпълнителния политически съвет (ИПС) от 29 януари за изключването на Орхан Исмаилов от партията  и за отстраняването му като председател е грубо погазване на Устава на партията.

Като част от срещата беше разгледано и удостоверението от Софийски градски съд от 28 януари, което определя Орхан Исмаилов за единствен и законен председател на ПП „Народна партия Свобода и Достойнство“.

Припомняме, преди дни стана ясно, че с почти пълно единодушие Изпълнителният политически съвет на партията е решил да изключи Исмаилов. За временен председател до свикване на извънреден конгрес на партията беше избран зам.-председателят Касим Дали, който е учредител на формацията.

На снимката: Орхан Исмаилов (вдясно) и областният лидер на партията в Кърджали Тасим Тасим

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0