Обвиниха трима руснаци за опит за убийство на бизнесмена Емилян Гебрев

Прокуратурата повдигна задочни обвинения срещу трима руснаци за опит за убийство на оръжейния търговец Емилиян Гебрев, както и на Христо Гебрев

Прокуратурата повдигна задочни обвинения срещу трима руснаци за опит за убийство на оръжейния търговец Емилиян Гебрев, както и на Христо Гебрев и В. Т.

Софийска градска прокуратура е обвинила Сергей Викторович Павлов /SERGEY VIKTOROVICH PAVLOV/, Сергей Вячеславович Федотов /SERGEY VIACHESLAVOVICH FEDOTOV/ и Георги Горшков /GEORGI GORSHKOV/.

В хода на разследването е установено, че посочените лица никога не са предприемали пътувания извън страната си под действителната им самоличност. През годините те са ползвали различни международни паспорти с фалшива самоличност. За обвиняемия Сергей Викторович Павлов е установено, че същият е ползвал самоличността на лице с инициали С.В.Л.

За обвиняемия Сергей Вячеславович Федотов е установено, че същият е ползвал и самоличността на лице с инициали Д.В.С. За обвиняемия Георги Горшков е установено, че същият е ползвал самоличността на лице с инициали Е.А.Г. Понастоящем и тримата, привлечени като обвиняеми, живеят в гр. Москва, Русия.

Разследващите са събрали данни и относно наличието на още четири други опита за покушение по отношение на Емилиян Гебрев – всичките предхождащи разследвания от СГП. Установено е, че два от тези опити са станали извън пределите на България, без Емилиян Гебрев да е заявявал за тяхното извършване.

COMMENTS

WORDPRESS: 0