Обвиниха майката за двете й убити деца в Сандански

Прокуратурата повдигна обвинение на 32-годишната майка на двете убити деца от Сандански. Според една от версиите до жестокото престъпление се

Прокуратурата повдигна обвинение на 32-годишната майка на двете убити деца от Сандански.

Според една от версиите до жестокото престъпление се стигнало заради семейни проблеми, а жената е направила самопризнания.

Двойното убийство на 3-годишното момиченце и 5-годишното му братче бе извършено завчера около 17 часа. Версията на прокуратурата е, че жената посегнала на невръстните си деца в пристъп на ярост след бурен семеен скандал.

Двамата родители са били в процес на развод. Преди това на няколко пъти се разделяли и събирали. Последният скандал се разразил вчера, съпругът излязъл и когато се върнал, заварил ужасяващата гледка на убитите си деца.

„Бащата се е прибрал, вратата е била заключена, майката не е отваряла и той е влязъл с взлом, разбил е вратата. Бащата се е обадил на телефон 112 веднага, полицията се е задействала мигновено”, разказва кметът на Сандански Атанас Стоянов пред Нова тв.

Заради развода майката се е страхувала, че децата ще бъдат присъдени на бащата. Според една от версиите тя ги е убила, за да отмъсти на мъжа си. В града се говори, че жената години наред е била обект на домашно насилие. Засега не е ясно дали е подавала жалби в полицията.

Заради жестокия инцидент днес в Сандански бе обявен ден за траур.

COMMENTS

WORDPRESS: 0