Обвинената за убийството на двете си деца е била тормозена сексуално от свекър си

Майката от Сандански, задържана за смъртта на двете й деца, остава за постоянно в ареста, реши съдът днес. Невръстните деца - момче на 5 години

Майката от Сандански, задържана за смъртта на двете й деца, остава за постоянно в ареста, реши съдът днес. Невръстните деца – момче на 5 години и момиче на 3 години, бяха открити мъртви в дома им в четвъртък.

Съдия Красимир Аршинков постанови постоянна мярка „задържане под стража“ за 32-годишната Кристина Дунчева. Според него тя е изглеждала в нормално здравословно състояние в съдебната зала и не е казала, че има нужда от медицинска помощ. Единствените й думи били, че иска да й се определи по-лека мярка за неотклонение и моли съда за снизхождение.

Адвокатът на обвинената заяви, че майката години наред е била малтретирана физически от мъжа й и насилвана сексуално от свекър си. Думите й пред съда били само „съжалявам за това, което стана“. Според защитника има съмнения, че тя е извършител и според него нямало категорични доказателства срещу жената.

Снощи десетки жители на града се събраха, за да почетат паметта им да децата.

След зверското убийство се разбра, че семейството е имало проблеми отдавна. Жената е била подложена на домашно насилие. Двамата родители са в развод.

Къщата, в която е извършено убийството, се намира на по-малко от 30 метра от местното полицейско управление.

COMMENTS

WORDPRESS: 0