Неизвестен изхвърли две момченца близнаци от осмия етаж

Жестока трагедия разтърси град Варна - две момченца, близначета, били изхвърлени от осмия етаж. Кървавата драма се разиграла преди около час във варне

Жестока трагедия разтърси град Варна – две момченца, близначета, били изхвърлени от осмия етаж. Кървавата драма се разиграла преди около час във варненския квартал „Левски“, пише Блиц. Това се е случило на ул. „Петър Райчев“, блок 2. Едното момченце е починало на място. В момента медици се борят за живота на другото дете. То е откарано спешно и е в шокова зала на МБАЛ „Св. Анна“ във Варна. Целият квартал е потресен от жестоката драма с двете момченца. Все още не е ясно кой ги е хвърлил и защо. На мястото на жестоката трагедия има полиция и линейки. Прави се оглед на мястото на инцидента. Децата Емил и Теодор най-вероятно са паднали от прозореца на последния осми етаж на блока, в който живеят. Балконът се пада в задната част на жилищната сграда. Става дума за огромна трагедия, коментираха официално от полицията във Варна. „Все още не може да се каже категорично дали става дума за нещастен инцидент и децата са паднали или в случая е извършено брутално престъпление и малчуганите са били хвърлени от балкона на дома си”, коментират криминалисти пред БЛИЦ.
Инцидентът станал във вход В. На последния етаж живее младо семейство, което съвсем скоро се нанесло в апартамента. Половината тераса на техния дом е закрита, а другата половина е открита.
По първоначални данни близнаците Емил и Теодор са паднали от прозореца на закритата част на терасата. Предполага се, че са се покатерили на някаква мебел, залитнали са и са полетели от осмия етаж.

COMMENTS

WORDPRESS: 0