Недялко Недялков нарече Слави Трифонов „гей“, шоуменът му прати 20 червени карамфила

Собственикът на агенция ПИК Недялко Недялков дава на прокурор Слави Трифонов. Поводът е писмо от тв водещия до редакцията. Според агенцията в него е и

Собственикът на агенция ПИК Недялко Недялков дава на прокурор Слави Трифонов. Поводът е писмо от тв водещия до редакцията. Според агенцията в него е имало физически закани.

ПИК разказва, че Слави Трифонов изпратил в редакцията им 20 червени карамфила. Те разчели това като мафиотско послание в стила на мутрите и ВИС 2, защото четен брой цветя се изпращат на погребение.

Ден по-късно куриер донесъл друго писмо, подписано саморъчно от Трифонов и на бланка на фирмата му „Седем осми“, което според ПИК съдържало физически закани.

По този повод Недялков е подал жалби в Градска прокуратура и СДВР. Като веществени доказателства са предоставени и писмата.

Ето и хронологията на събитията.

Във вторник в ПИК е публикувано интервю, в което Ицо Петрофф твърди, че Слави Трифонов е с хомосексуални наклонности.

Същата вечер от екрана на бТВ Трифонов заяви:

„Искам да ви призная нещо. Днес в жълтия сайт ПИК излезе, че аз съм гей. Това е истина. Искам да ви кажа, че освен това признание, ще направя и друго – влюбен съм в собственика на ПИК Недялко Недялков. Искам да му кажа нещо лично – Недялко, любов моя, ще те търся, ще те открия и ще те опъна от любов. С цялата любов, на която съм способен, а аз съм много любовен, и никой и нищо в този свят не може да ме спре да те имам. Недялко, любов моя, пусни си песента на Лили Иванова „От любов да умра” и ме чакай. Или си пусни песента на Васил Найденов „Болката отляво” и си мисли, че болката може да дойде от всякъде. Благодаря ви за вниманието! Имах нужда да споделя това с вас…“ .

COMMENTS

WORDPRESS: 0