На прощаване: Меган и Хари си тръгнаха сърдити и обидени

Всички очакваха да има напрежение по време на последните кралски ангажименти на принц Хари и Меган Маркъл, но май никой не очакваше да са толкова оч


Всички очакваха да има напрежение по време на последните кралски ангажименти на принц Хари и Меган Маркъл, но май никой не очакваше да са толкова очевидни. Херцозите на Съсекс се завърнаха в Лондон миналата седмица за серия от предварително планирани финални изяви – светски, социални, благотворителни, пише агенция Крос.
И ако по време на самостоятелните им кралски ангажименти тези дни нещата изглеждаха сърдечни, топли, без чак такова напрежение, то вчера в Уестминстърското абатство размерите на цялата кралска драма излязоха наяве.
Няма нужда да гадаем по сърдитото лице на Хари, който през повечето време гледаше в краката си, по притеснената физиономия на Уилям, каменното лице на Кейт или по неловката и застиналата усмивка на Меган, за да се досетим какво се случва. Оказва се, че проблем в семейството наистина има и съдейки по неудобните погледи, кимвания и конфузни ситуации, явно разривът между двамата братя е сериозен. Медиите на Острова разкриха каква е причината за това мрачно сбогуване.
Принц Хари искрено се обидил, защото за последната му обща изява със семейството вчера за служба в Уестминстърското абатство като знак за новия му по-обикновен статут му казали, че няма да влезе заедно с кралицата, баща си и брат си.
Заявили му, че двамата с Меган сами трябвало да влязат в абатството, да си заемат местата и да изчакат официалното пристигане на кралското семейство като обикновени поданици на короната

COMMENTS

WORDPRESS: 0