Намериха убит изчезнал участник в „Съдебен спор“. МВР оставило бележка на вратата, след сигнал на съседка, че човек бит стене и моли за помощ!

87-годишният Стефан Янев, който участва като ищец в тв предаването „Съдебен спор“ по Нова телевизия е намерен убит, казаха по Нова телезивия тази су

87-годишният Стефан Янев, който участва като ищец в тв предаването „Съдебен спор“ по Нова телевизия е намерен убит, казаха по Нова телезивия тази сутрин. Не бе обяснено къде е намерен убит, след като след заснемането на предаването той изчезна безследно.

Стефан Янев алармира „Съдебен спор“ че трите му внучки не ходят на училище и живеят като затворници в апартамента, който той дели с дъщеря си и мъжът, с когото тя живее.

В репортажа на „Съдебен спор“ се видя психопатийно крещяща дъщеря, с агресивно поведение. След заснемането на епизода, мъжът изчезва. В „Съдебен спор“ бе показан и репортаж на Жоро Игнатов, който отново отива в апартамента, който е заключен и в него няма никого. Пред Игнатов съседка разказа как е чула, че възрастния човек стене, очевидно пребит и моли за помощ.

И сега – забележете! – съседката повикала полиция, полицаят дошъл на място, но казал, че нищо не може да направи и на вратата оставил бележка – да се явят в районното на МВР.

Това бе показано в „Съдебен спор“. Очевидно след задействането на МВР от Жоро Игнатов пристигат ченгета, отварят апартамента, виждат, че в него няма никого и обявяват възрастният мъж за издирване.

Мъжът е в неизвестност от 12 февруари, докато днес сутринта съобщиха, че бил намерен убит. Така и не стана ясно от Нова телевизия къде е бил намерен убит.

Такива работи откъм бележките оставени по вратите от МВР.