Намериха тялото на 13-годишно момиче, има задържан по подозрение в съучастие в убийството й

Откриха тялото на изчезналата преди 22 дни 13-годишна Александра Любенова Сивриева от Провадия. По неофициална информация тя е намерена във вторник от

Откриха тялото на изчезналата преди 22 дни 13-годишна Александра Любенова Сивриева от Провадия. По неофициална информация тя е намерена във вторник от деца в мазите на бившия ресторант „Ловен дом”. Районът около старата сграда е отцепен от полиция. На място се извърши оглед от криминалисти.

Александра изчезна на 22 март, след като отива до магазина. Оттогава следите ѝ се губят. Роднините ходили в близкия магазин да я търсят, но записи от камерите показали, че момичето не е влизало там. Още в деня на изчезването роднините са подали молба за издирване на 13 годишното дете и в МВР. Преди седмица Районната прокуратура в Провадия изиска материалите от извършващата се проверка от ОД на МВР – Варна и образува досъдебно производство за противозаконно лишаване от свобода на малолетно лице.
„Има задържан по подозрение в съучастие в убийството на момичето. Полицията работи усилено цяла нощ”, каза пред БНТ вътрешният министър Румяна Бъчварова.

Все още не е ясно какво е съучастието на арестувания.

COMMENTS

WORDPRESS: 0