Мъж се замозапали в колата си и изгоря на паркинг на хипермаркет

58-годишиният Стоян Христев е имал три неуспешни опита за самоубийство   58-годишен пловдивчанин се замозапали в събота посред бял ден в к

58-годишиният Стоян Христев е имал три неуспешни опита за самоубийство

 

58-годишен пловдивчанин се замозапали в събота посред бял ден в колата си на паркинга на магазин от голяма търговска верига. Мъжът е починал на място. Сигналът за горящ автомобил „Ауди“ в пловдивския жк „Тракия“ бил подаден около 15.30 часа на 13 януари.

На място били изпратени екипи на пожарната. При погасяването на пламъците, в купето на унищожения автомобил е открит труп на мъж. Установена е самоличността му – 58-годишният Стоян Христев.

Пловдивчанинът пристигнал на паркинга на магазина, паркирал в единия край и заключил вратите. След това се полял със запалителна течност и драснал клечката.

При аутопсията е установено, че смъртта на мъжа е настъпила от задушаване. По случая е образувано досъдебно производство и е уведомена Районната прокуратура.

По неофициална информация Христев е имал три неуспешни опита за самоубийство. Той се е опитал да сложи край на живота си с медикаменти, но близките му го открили навреме. Причината за фаталното му решение не е ясна. Мъжът има съпруга и деца, семейството живее в „Тракия“. Днес той ще бъде погребан.