Криминално проявен бие и унижава жители на село край София

Криминално проявен бие и унижава жители на село край София

Серия от побои и унижения. Хора от село Световрачене живеят в постоянен страх заради тормоз от криминално проявен мъж, стана ясно от репортаж на Нова

Серия от побои и унижения. Хора от село Световрачене живеят в постоянен страх заради тормоз от криминално проявен мъж, стана ясно от репортаж на Нова телевизия. Венцислав Дамянов, който е известен, като „Венци боксьора”, е познат от криминалните среди. Хора в селото казват, че той ги напада и бие на публични места от дълго време.
Някои от потърпевшите предоставиха кадри, на които се вижда как удря хора, как влачи за косата момиче в игрална зала, а между ударите танцува на фолк песни. След последното нападение преди дни е бил задържан.
Потърпевшите казват, че са решили да търсят справедливост за насилието и тормоза. „Един от потърпевшите има психическо разстройство заради нанесеният върху него побой. В същата вечер Венцислав малтретира и магазинерка. Хората в селото са наплашени от него и дори не влизат в заведенията”, разказват потърпевшите.

COMMENTS

WORDPRESS: 0