Младежът, чийто братовчед наби лекарка: Тя го напсува на майка!

18-годишният младеж, пострадал при катастрофа, заради който пребиха лекарка и охранител в Пазарджик, проговори за инцидента. В ефира на Нова телевизия

18-годишният младеж, пострадал при катастрофа, заради който пребиха лекарка и охранител в Пазарджик, проговори за инцидента. В ефира на Нова телевизия той заяви, че агресията на братовчед му е била провокирана. Тя не отрича обвинението, но казва, че подобно е било и отношението към нея. Пострадалата д-р Гергана Анчева, която е настанена в болницата след инцидента, разказа, че са били предупредени, че пациентът, който им карат, е агресивен. „Обясниха ни се, че ни карат пострадали при катастрофа. Пациент с лицево-черепна травма. Предупредиха ни, че двамата са агресивни. Пациентът беше придружаван от негов братовчед, който викаше и псуваше. Когато тръгнахме да го прехвърляме от носилката, той ни нападна. Извикахме охранителя. Видях с периферията си удара, след това имам бели петна. Не мога да ви кажа кой ми е нанесъл втория удар. Днес имам главоболие“, сподели Гергана Анчева.
Биячите и техните близки твърдят, че лекарката ги е напсувала. „Когато са свалили сина ми в спешна помощ са го оставили в коридора, без да му окажат никаква помощ. Те бутаха племенника ми и го гониха, казвайки, че там не му е мястото. След това тя го напсува“, спомня си майката на пострадалия младеж. Пострадалото момче каза, че псувнята на лекарката е провокирала агресията. „Тя напсува братовчед ми на майка, а тя е починала. След това той каза – сега е ви покажа къде е майка ми“. Самият младеж е споделил, че иска да става полицай. Колегите на д-р Анчева казват, че са ужасени от инцидента и от коментарите след инцидента. „Цялото отношение към нас е безобразно“. Лекарите споделят още, че се страхуват за живота си.

COMMENTS

WORDPRESS: 0