Мис Дупе стана милионерка, благодарение на „кифлите, които й подражават“

Биляна Йотовска е станала милионерка благодарение на кифлите, които искат да й подражават, говори се сред манекенките. Бившата Мис Дупе не само че дав

Биляна Йотовска е станала милионерка благодарение на кифлите, които искат да й подражават, говори се сред манекенките. Бившата Мис Дупе не само че дава тон в живота на жените тип мутреси, но и много умно използва това в своя полза. Тя има дарбата да превръща всичко в пари, пише HotArena.
Моделката, която е и фитнес състезателка, от години трупа пачки от сборниците си за здравословно хранене. Наскоро тя издаде поредна книга с рецепти, придружени от диск. Не се знае до каква степен храната, описана в книгата, е вкусна и става за ядене, но пък се говори, че томчето се продава като топъл хляб сред дамите, които мечтаят да заприличат на Биби.

Здравословната линия моделката продължава с продажба на хранителни добавки. Тя предлага на фенките си и специално изработени уж лично от нея програми за тренировка. Отделно поддържа собствена марка спортни облекла. В тази дейност има съдружничка, но се говори, че бизнесът бил достатъчно добър, за да има пари и за двете.

Малко известно е, че Йотовска има и детски парти клуб, от който също постоянно й капят банкноти от майки, които искат да се сближат с моделката. В допълнение са и доходите й от нейния балет. Като тегли чертата, се оказва, че Биляна няма нужда от спонсори, тя самата може да спонсорира когото си поиска, стига да реши.

COMMENTS

WORDPRESS: 0