“Мис България“ 2019: Може би съм сбъркала с корекциите

“Мис България“ 2019: Може би съм сбъркала с корекциите

23-годишната софиянка Радинела Чушева е ''Мис България'' за 2019 година. След избора ѝ обаче се надигна вълна от негативни коментари, най-вече заради

23-годишната софиянка Радинела Чушева е “Мис България“ за 2019 година. След избора ѝ обаче се надигна вълна от негативни коментари, най-вече заради пластичните корекции, които тя има по лицето и тялото.

„Емоциите тепърва започват. Очакват ни много позитивни и негативни емоции. Старая се да не чета, журито е критерият, по който трябва да се водя. Хората не знаят колко много критерии има, за да станеш „Мис България“ – репетиции, дисциплина, походка, как се изразяваш… Хората не знаят, че имаше тур с въпроси“, сподели Радинела Чушева пред Bulgaria ON AIR.

Новата “Мис България“ подчерта, че в регламента на този конкурс не е забранено да имаш корекции, татуировки, белези… И призна, че ако е имало подобни забрани в конкурса, нямаше да се включи в кастинга.

„Младите постоянно гледаме от тези социални мрежи нови тенденции. Не знам дали е трябвало да го правя, може би съм сбъркала“, призна тя, запитана за корекциите за разкрасяване по себе си.

Но отбеляза, че всеки трябва да реши как се чувства добре в собствената си кожа. Според Радинела Чушева критиките към нея може да накарат младите момичета да не прибягват към пластичните корекции.

„Конкурсът имаше една кауза, която е свързана с екология. Ще се насочим към това. Стъпка по стъпка, ако всеки човек направи по нещо мъничко, всичко ще бъде по-различно. Трябва да се направят много пречиствателни станции“, каза още красавицата в студиото на „България сутрин“.

Радинела е бакалавър по журналистика, в момента учи магистратура и не крие голямото си желание да се занимава с именно с медии.

„Бих искала да бъда успял журналист, да създам прекрасно семейство. Обичам кариерата, но искам да имам време за близките – баланс в живота“, сподели тя.

„Авантюрист съм, много обичам да пътувам. Обожавам да откривам нови места. Много харесвам екзотиката и топлите места. Обичам с приятели или с майка ми да пътуваме – някъде по бански, с мокра коса, без дрехи, без грим…“, откровена е Радинела.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0