Мистерията е разбулена, ето какъв секс предпочита българинът

Мистерията е разбулена, ето какъв секс предпочита българинът

Изключително любопитна статистика, която е неподвластна на текущите геополитически конфликти, разкриват порно предпочитанията в различните държа

Изключително любопитна статистика, която е неподвластна на текущите геополитически конфликти, разкриват порно предпочитанията в различните държави. Данните са от годишната статистика на най-посещавания сайт в света Pornhub.com.

Изследването на сексуалните вкусове на Меката за порно феновете, праща българите в доста странна компания.

Нашенеците, турците, иракчаните, афганистанците, мароканците, алжирците, но също така и западняци като германците, французите, швейцарците и австрийците и други, се оказва, че гледат предимно видеа с анален секс. Тази категория е популярна в някои европейски държави, Близкия изток и Северна Африка. В останалия свят следовници на алтернативното проникване почти липсват.

Всъщност Старият континент е най-нашареният откъм сексуални предпочитания.

Британците, ирландците, норвежците, финландците, белгийците, холандците, гърците и братята ни от Македония са заклети фенове на лесбийското порно. Сърбите, румънците, испанците и хърватите си падат по видеата с възрастни (б. ред. – единствените четири държави в света с преобладаващи предпочитания в тази категория). А поляците и босненците са си собствена губерния. Само те предпочитат видеата от категорията MILF. Разшифровката на тази абревиатура е Mom I’d Like to Fuck или Mature I’d Like to Fuck (смислово разяснение – жена в разцвета на сексуалната си мощ, която е твърде вероятно вече да е раждала. Терминът е наложен благодарение на филма „Американски пай“ от 1999 г. Иконичният първообраз е майката на Стифлър), пише Оффнюз.

В североизточна Африка доминиращата категория е на арабското порно. Такива клипове предпочитат в Египет, Либия, Тунис, Сомалия, Северен Судан, Сирия и Йемен, но не и в Саудитска Арабия, например. Кой знае защо, но в богатата на петрол държава са фенове на японското порно. Всъщност в индустрията за възрастни Страната на изгряващото слънце се радва на огромно културно влияние. Японското порно е любимо на огромна част от населението на държавите в Далечния Изток. Списъкът от държави е много дълъг – Оман, Казахстан, Таджикистан, Киргизстан, Монголия, Мианмар, Индонезия, Тайланд и, дръжте се да не паднете – Китай. А Поднебесната империя чисто исторически си има хилядолетни и то доста груби закачки с островната държава отсреща.

Много забавно е да се видят и предпочитанията на руснаците. Оказва се, те също са повлияни от… Япония! Най-популярната категория порно, гледана в най-голямата държава в света, е „хентай“. Иде реч за манга и аниме порно рисувани филмчета, в които женските персонажи са надарени с особено впечатляващ бюст и големи очи. В тази категория братушките биха били абсолютни самотници, ако не бяха още две други държави – Беларус и… Украйна!

Американците са невероятна скука! Във всички държави от Северна Америка гледат преобладаващо видеа с лесбийки. Това е и основната категория в повечето държави на юг от Панамския канал. Женските ласки са предпочитани и в Австралия и Нова Зеландия.

От липса на разнообразие страда и Африка на юг от Сахара. На практика там има една-единствена категория порно – „абаносов“. Същото е и край Индийския океан. В Индия, Шри Ланка, Бангладеш и Непал се гледат преобладаващо видеа от продукцията на Боливуд за възрастни.

COMMENTS

WORDPRESS: 0