Методи Лалов: Ще се кандидатирам за кмет на София, ако има кой да ми се довери

Методи Лалов: Ще се кандидатирам за кмет на София, ако има кой да ми се довери

Ни бих изключил да се кандидатирам за кмет на София, стига да има кой да ми се довери.  Това заяви съдия Методи Лалов, който подаде оставка от Со

Ни бих изключил да се кандидатирам за кмет на София, стига да има кой да ми се довери. 

Това заяви съдия Методи Лалов, който подаде оставка от Софийския районен съд, по бТВ. Във фейсбук той обяви, че напуска съдебната система и е подал молба до колегията на ВСС да бъде освободен като съдия от 2 септември.

Мнозинството във Висшия съдебен съвет се формира от партийните централи, обясни днес Лалов.

Излизам от съдебната система, за да запазя достойнството си и да работя за нейната промяна отвън. При всички случаи ще трябва да се издържам като адвокат. Това е моята свободна професия и с нея ще се издържам, заяви той.

Моята основна цел е да бъда политически активен по всякакъв начин, който може да доведе до промяна на конституцията и законите, допълни Методи Лалов.

Пътувах по бул. „Тодор Александров“ тази сутрин – маркировка няма, тротоарите са мръсни. Говоря като гражданин на София. Да, ангажиран съм, снимам стълбове, тротоари, кошчета. Не бих изключил да участвам в изборите за кмет на София, стига да има кой да ми се довери, каза още Методи Лалов. 

Според информация на OFFNews той е най-вероятният кандидат на Демократична България за кмет на столицата. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0