Медиум №1 за 2018-та: Терористи ще атакуват от въздуха с химическо оръжие европейска столица, еврото ще поевтинее

Крейг Хамилтън-Паркър, известен британски парапсихолог, медиум и мистик, публикува прогнозите си за 2018 година на своя сайт. Паркър нашумя с прогнози

Крейг Хамилтън-Паркър, известен британски парапсихолог, медиум и мистик, публикува прогнозите си за 2018 година на своя сайт.
Паркър нашумя с прогнозите си за излизането на Великобритания от Европейския съюз, както и за победата на Тръмп на изборите в САЩ.

Той е озаглавил текста си „Психологически и астрологични прогнози за 2018 година“. В него прогнозира, че годината ще е изпълнена с политически сътресения и екологични кризи, причинени от безпрецедентни климатични условия.

„Годината ще ни поднесе безпрецедентни земетресения, вулканични изригвания и свирепо време. Вероятно скоро ще има голямо изригване на вулкан в Исландия и в Индия. Вулканът Везувий също ще се събуди, виждам и проблеми на остров Иския, Италия“, са някои от екологичните му прогнози.

За политическите събития Крейг Хамилтън-Паркър има отделна глава в текста си. В центъра е Северна Корея. „Търговското ембарго срещу Северна Корея ще се провали, но положението в тази страна ще се влоши и е възможно народът да свали Ким Чен Ун от власт. Терористи ще атакуват от въздуха с химическо оръжие столица в Европа, най-вероятно Лондон или Берлин, или и двата града“, твърди медиумът.

В сферата на икономиката, Крейг Хамилтън-Паркър смята, че основният проблем ще е Италия, посочва Дир.Бг.

„Банковата криза в Италия ще се разрази отново и ще предизвика масови фалити на хора, както и отнемане на домовете им от банките. Еврото ще поевтинее, а през 2019 година ще започне драматичен икономически спад в Европа. Паундът и доларът остават сигурните убежища за инвеститорите“, прогнозира медиумът.

Той има отделен раздел за САЩ и Тръмп. „Опит за сваляне на президента Тръмп в средата на 2018 година ще се провали. Тогава той ще започне мащабна търговска сделка с Великобритания и това ще разтърси ЕС. Става дума за оръжие, високотехнологични производства и автомобили. Няма да има стена между САЩ и Мексико. Ще потъне военен кораб на САЩ, като това ще бъде представено като терористичен акт“, смята Крейг Хамилтън-Паркър.

На снимката: Медиумът Крейг Хамилтън-Паркър. Сн.: Официален сайт