МВР пусна снимки на издирваните затворници

МВР пусна снимки на издирваните затворници

Полицията разпространи снимки и повече информация за двамата мъже, които преди ден избягаха от затвора в Стара Загора на 24 август. Това са Васил

Полицията разпространи снимки и повече информация за двамата мъже, които преди ден избягаха от затвора в Стара Загора на 24 август.

Това са Василе Морару на 25 години и Александр Хаджи на 31 години.

Двамата са от Молдова и за избягали от затворническото общежитие, където са изтърпявали наказание за извършено у нас престъпление – обири на банкомати.

Василе Морару е с ръст 176 см, нормално телосложение, пъстри очи, бяло лице, светла коса и правилен нос. В момента на бягството си е бил с къси панталони, бял потник и сини маратонки.

Александр Хаджи е с ръст от 173 см, нормално телосложение, кестенява коса, бяло овално лице, кафяви очи и правилен нос. Има белег от срязване под долната устна. Бил е облечен с къси панталони и черна тениска.

Двамата мъже са обявени за общодържавно издирване. Умоляват се гражданите, които имат информация за тях, да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото управление на МВР. Анонимността им е гарантирана.

COMMENTS

WORDPRESS: 0