Марешки се закани да отвее Плевнелиев, Кунева, Радан Кънев и Първанов на президентските избори, ако се явят

Най-вероятно дизелът във Варна ще бъде под 1,50. Варна не е крепост, най-лошото е, че народът трябва да чака на такъв по-свободен и по-луд като мен, к

Най-вероятно дизелът във Варна ще бъде под 1,50. Варна не е крепост, най-лошото е, че народът трябва да чака на такъв по-свободен и по-луд като мен, който има смелостта да се противопостави на тези, които ограбват народа. Това заяви в „Лице в лице“ поbTV бизнесменът Веселин Марешки, цитиран от Блиц.„От прокуратурата не чуваме има ли картел, няма ли, ограбват ли народа, не го ли ограбват. КЗК няма как да мълчи, но мълчанието на отговорните фактори води до едно приспиване на обществеността, че това е нормално – че трябва да купуваме на 2 и нещо“, заяви варненецът.
Той посочи, че международната цена на петрола и дизела пада, но у нас пак разликите са огромни. „А аз съм намерил баланс между интересите на хората и моите печалби. Когато излезем на реалния международен пазар, обещавам още по-добри цени за българите“, посочи Марешки.
Той нарече „поредната глупост“ твърденията, че ниските цени на горивата, предлагани от него, са ход в аванс преди поредната му политическа кандидатура. „На хората им е писнало от Плевнелиев, Кунева, Радан Кънев, Първанов. Ако тези четиримата се появят, ще изляза срещу тях и ще ги отнеса още на първия тур. Намирам баланса както в лекарствата, така и в горивата. Мога да се обзаложа, че ако тримата – Плевнелиев, Кунева и Кънев са кандидати, двама от тях ще бъдат зад мен в правителството. Хората са обезверени, учителите нямат интерес да възпитават, лекарите да лекуват. Време е това нещо да се промени“, даде политическата си заявка Веселин Марешки.

Снимка: btvnovinite.bg

COMMENTS

WORDPRESS: 0