Манолова ще съди Бойко Борисов: Той пусна Галеви да избягат

Мая Манолова дава премиера Бойко Борисов на съд, обяви тя.  Поводът за това са думи изречени от министър-председателя в сутрешното му интервю

Мая Манолова дава премиера Бойко Борисов на съд, обяви тя. 

Поводът за това са думи изречени от министър-председателя в сутрешното му интервю пред бТВ.

Според независимия кандидат-кмет на София Борисов е изрекъл куп лъжи.

 

„Срам ме е от премиера. Гнус ме е от лъжите, клеветите и обидите, които той произнесе в национален ефир днес. Нарече екипа ми сбирток, гражданите – 124 хил. столичани, нечистоплътни, затова, че ме подкрепят. Нарече срещата ми с хората във Волуяк уйдурма. Бил е кмет и не знае, че там няма ромска махала, няма роми“, каза тя.

 

„Той е човекът, който допусна братя Галеви да напуснат страната, а в национален ефир каза, че са участвали в кметските избори“, каза още Манолова.

 

„Ще дам Бойко Борисов на съд. Ще се видим в съда. „Уйдурмите“ на първия тур ги правихте вие и това се вижда от резултатите в ромските махали“, каза Манолова.

 

Сроред нея министър-председателят изрекъл доллни лъжи и направил грозни внушения и клевети.

„Те са произнесени от човек, разтресен от страх, и ще го дам на съд. Страхът да загубиш София е изключително лош съветник. В нарушение на закона премиерът влезе в кампанията, за да се види кой е кметът, кой управлява София“, добави тя.

Според нея след тази медийна изява на Борисов „маските паднаха, ясно е кой се бори за властта в София с всички сили и средства“.

 

„В неделя се изправям срещу Борисов, ДПС, срещу контролирания и купен вот, срещу начина, по който се избира главен прокурор, срещу едноличната власт“, каза още Манолова.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0