Личните данни на Мая Манолова също са изтекли

Личните данни на Мая Манолова също са изтекли

Личните данни на омбудсмана Мая Манолова също са изтекли при хакерската атака на НАП. Това стана ясно в ефира на Нова тв. Тя провери в приложението на

Личните данни на омбудсмана Мая Манолова също са изтекли при хакерската атака на НАП. Това стана ясно в ефира на Нова тв. Тя провери в приложението на приходната агенция дали е сред хакнатите български граждани.

НАП да бъде глобена с 20 млн. лева е цинично, защото това ще се плати от българите, заяви Манолова.

„Най-големият проблем е липсата на информация и липсата на желание и смелост от страна на институциите и държавата да информират гражданите и да ги предупредят за последствията”, добави тя.

Прекалено се политизира изборът на висш магистрат, срокът за номиниране на нов главен прокурор изтича в понеделник, редно е да се коментира след това, заяви Манолова.

Управляващите напоследък полагат все повече усилия да ме ядосат и да ме амбицират, коментира Манолова дали ще се кандидатира за кмет. Решението дали ще се кандидатирам за кмет на София ще бъде мое, не под натиск. Всеки ден се опитват да демонстрират пренебрежение към работата ми. Ще реша в каква роля ще бъда по-полезна на гражданите, обясни Мая Манолова.

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0