Леонид Решетников: Сбогом, България!

Обвиненият в шпионска дейност бивш генерал от КГБ Леонид Решетников вчера написа сърдечен коментар в социалната мрежа, след като се разбра, че

Леонид Решетников: Сбогом, България!

Обвиненият в шпионска дейност бивш генерал от КГБ Леонид Решетников вчера написа сърдечен коментар в социалната мрежа, след като се разбра, че прокуратурата му налага забрана да влиза в страната в продължение на 10 години. Ето какво написа Леонид Решетников в социалната мрежа.

“Сбогом, България!

10 години забрана за влизане – това е много, едва ли ще доживея!  За нищо не съжалявам. Годините, свързани с България, са най-щастливите в живота ми. Прекрасен, в основата си, народ, внушителна история, великолепна природа, свещен български език. Който не го знае, е загубил много. В моят дом често е звучала българска реч, , български песни, на масата ми често е имало баница и гювеч. Българофили станаха всички членове на моето голямо семейство: и дъщерите ми, и зетьовете и внуците ми – всичките 11 човека, не 10.

Малкият Миша още не е българофил. Може и да стане, макар че сега започвам да се съмнявам. Да направиш 10 обичащи България човека невлизащи – никой без мен няма да тръгне – могат само враговете на България. Хората с български имена, които правят официални изявления по повод русофилите и мен, това са само марионетките на истинските собственици на сегашната българска държава.

БЛАГОДАРЯ, скъпи български приятели, за подкрепата, помагайте на Николай Малинов. Той е истински български патриот, ние всички много го обичаме. На всички вас само добро и сила за възраждането на тази България, която сте загубили.

И аз също.”

COMMENTS

WORDPRESS: 0