„Левски“ освободи и спортния директор

„Левски“ освободи и спортния директор

ПФК Левски се раздели със спортния директор Ивайло Петков по взаимно съгласие след година работа в клуба. Петков беше назначен на поста на 13 юни 201

ПФК Левски се раздели със спортния директор Ивайло Петков по взаимно съгласие след година работа в клуба.
Петков беше назначен на поста на 13 юни 2019 година.

„Искам да благодаря на собствениците – г-н Божков, г-н Попов и г-н Ганев, които ме поканиха и ми дадоха възможността да работя в най-големия клуб в България. Благодаря на изпълнителния директор Павел Колев и на колегите от администрацията в клуба, с които имах възможността да работя ползотворно и създадохме страхотен екип.

С треньорското ръководство работехме в пълен синхрон и разбирателство, с визия за един дългосрочен проект, а именно – силен Левски. Всяко едно решение, което съм взел по време на своя престой е било винаги с цел доброто и правилното развитие на клуба в дългосрочен план.

Благодаря и на футболистите от представителния отбор за честните и искрени отношения помежду ни. Благодаря и на семейството си, което ме подкрепяше непрестанно в тежките моменти. В Левски оставям много добри приятели и прекрасни спомени. Пожелавам много успехи и радостни моменти на най-вярната и многобройна публика в България“, заяви Ивайло Петков.

Ръководството на „сините“ също благодари за съвместната работа и му пожелава здраве и много успехи. Петков е поредния освободен от Левски след идването на Наско Сираков. От клуба си тръгнаха също треньорът Петър Хубчев и целия му спортно-технически щаб.

COMMENTS

WORDPRESS: 0