Кървава драма в Сандански: Майка уби с нож двете си малки деца

Кървава драма в Сандански: Майка уби с нож двете си малки деца

Жестоко кърваво убийство е извършено в Сандански. По предварителна неофициална информация, по особено жесток начин са убити две малки деца на 3 и 5

Жестоко кърваво убийство е извършено в Сандански.

По предварителна неофициална информация, по особено жесток начин са убити две малки деца на 3 и 5 години. Извършителят на убийството е майката след тежък скандал със съпруга си, съобщават коренспондентите на БТВ в региона. Двамата съпрузи са били в развод.Няма данни жената да е била психично болна.

32-годишната Кристина е майката, която тази вечер закла двете си деца на 3 и 5 години в дома им в Сандански. Така тя отмъстила на съпруга си заради семейни скандали и предстоящ развод.

Кървавото престъпление е извършено в семейното жилище, а ударите по децата са нанесени с кухненски нож, разкрива struma.com. Едното детенце е на 5 години, а другото – тригодишно.

Кристина била сама с децата в жилището, което се намира на метри от полицейското управление в Сандански. След поредния скандал с мъжа й Георги, който е горски служител, той излязъл от дома им. В състояние на силен афект Кристина грабнала ножа и заклала децата си.

Първоначално беше съобщено, че детеубийцата се издирва, но по последна информация тя е задържана в полицията, съпругът и родителите му също са там. Преди минути зам.-окръжният прокурор на Благоевград Весела Стоилова, която е и наблюдаващ случая прокурор, заедно със старши комисар Дойчин Дойчинов – директор на ОДМВР – Благоевград, дадоха кратък брифинг, на който представиха повече подробности за тежкото криминално престъпление в Сандански.

Към момента е ясно, че има започнато досъдебно производство за убийство. „Става дума за двойно убийство на деца на 3 години и на 5 години. Братче и сестриче. Извършват се активни действия по разследването. На този етап не може да ви дадем повече информация, освен че имаме насоки за извършителя на престъплението и че има задържано лице“, каза още тя.

Кристина е с висше образование. Завършила е УНСС. Преди това е учила в земеделската гимназия в Сандански. Преди години е работила като младши експерт в Изпълнителна агенция „Железопътна администрация“. От 3 месеца чрез Бюрото по труда й предложили работа и тя приела. Съпругът й също е висшист.

COMMENTS

WORDPRESS: 0