Крясъци „Предател“ и тупаници: Атакисти нападнали областния управител на София

Нов скандал се разгря в "Атака", който остави в размисъл областния управител на София област Илиан Тодоров дали да не напусне поста, след като в

Нов скандал се разгря в „Атака“, който остави в размисъл областния управител на София област Илиан Тодоров дали да не напусне поста, след като вече не е член на партията на Волен Сидеров.

Тодоров отишъл на среща със Сидеров вчера вечер. Заедно с лидера на „Атака“ дошли и близките му сподвижници в ръководството на националистическата формация. Сидеров си тръгнал, малко след като започнала срещата, но хората му останали и заспорили с Тодоров, наричали го „предател“. Не става ясно какъв е бил предметът на спора, но в един момент прераснал в саморазправа.

Областният бил ударен от един от присъстващите.

„Аз съм в болничен, с патерици съм. Те ме бяха извикали, явно по предварителна уговорка. Това е планирано от дълго време, дори ми скочиха на бой“, разказва Илиан Тодоров с уточнението, че инцидентът довел до оставката му като член на „Атака“.

„Всичко беше с натрупване. Направиха го много мръсно и гадно”, категоричен бе той. И допълни, че мисли върху възможността да напусне поста си на областен управител, тъй като вече не представлява „Атака“.

По-късно Тодоров излезе с официално съобщение, в което се казва следното: „Като областен управител на Софийска област, заедно с екипа на областна администрация, направихме добри неща. Две от тях, по които работя повече от година и половина са споразуменията за сътрудничество между Софийска област и Китай и Софийска област и Мароко, които смятам да финализирам, заради възможностите за развитие, които предоставят на Софийска област. Зная, че гражданите ще го оценят. Относно оставката ми като областен управител, която както знаем, всеки носи джоба, уверявам ви, ще бъде плод на обмислено решение“.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0