Криминално проявен стреля и удари с пистолет по главата 16-годишен рожденик

Криминалисти на СДВР изясняват обстоятелствата около инцидент, станал в близост до столично училище, съобщиха от МВР. Днес към 12.55 часа в полицията

Криминалисти на СДВР изясняват обстоятелствата около инцидент, станал в близост до столично училище, съобщиха от МВР. Днес към 12.55 часа в полицията бил получен сигнал за сбиване в градинка пред училище в столичния кв. „Васил Левски“.

Веднага били насочени полицейски екипи, които при пристигането си на място са установили пострадал 16-годишен младеж и 25-годишен мъж. Според първоначалните данни, младежът бил ударен по главата, имал леки наранявания, транспортиран е до болница. 25-годишният е стрелял в градинката при столичното 130 СОУ „Стефан Караджа”. Стрелбата е станала след скандал в градинката, където е имало много деца. 16-годишният ученик, който е ударен, се казва Тихомир. Днес празнувал рожден ден. Заради това младежът е избягал от Механотехникума, където учи, за да отбележи празника.Това не са наши ученици, заяви директорката  на училището Янка Караджова.

Стрелецът е задържан, установи се, че е криминално проявен за кражби. Предприети са действия по установяването на всички участници в конфликта, както и причините за възникването му.

COMMENTS

WORDPRESS: 0