Кран се стовари върху бензиностанция, рани мъж и две жени

Кран е паднал върху бензиностанция на бул. „Н.Вапцаров“ в София. Мъж и две жени са пострадали. От МВР съобщиха, че сигналът за инцидента е подаден мал

Кран е паднал върху бензиностанция на бул. „Н.Вапцаров“ в София. Мъж и две жени са пострадали. От МВР съобщиха, че сигналът за инцидента е подаден малко след 18.30 часа. На място веднага са изпратени екипи на пожарна, полиция и Спешна помощ. Няма теч на гориво заради инцидента, захранването на обекта е спряно и няма опасност за населението, категорични са от общината. Пострадали са две жени и един мъж, които са транспортирани в болнично заведение.
Кранът, който е паднал върху бензиностанцията е бил строителен и е ползван за строежа на изграждащото се в близост до бензиностанцията училище. В крана не е имало човек. Машината е управлявана дистанционно. Тя се е стоварила върху козирката на самата бензиностанцията, която е рухнала под напора на стоварилото се врърху нея метално съоръжение. От бензиностанцията потвърждават за инцидента, но не дават никакви други сведения. В момента бул. „Никола Вапцаров“ е затворен. Екипите на пожарната в момента решават, как да отместят отломките на крана.
Снимка: Novini.bg

COMMENTS

WORDPRESS: 0