Кола на НСО блъсна дете в София! 14-годишното момче е с опасност за живота (обновена)

Кола на НСО блъсна дете в София! 14-годишното момче е с опасност за живота (обновена)

Автомобил на НСО е блъснал 14-годишно дете, което е пресичало бул. ”Драган Цанков” в София. Сигналът за инцидента е подаден около 20 часа. Момчет

Автомобил на НСО е блъснал 14-годишно дете, което е пресичало бул. ”Драган Цанков” в София. Сигналът за инцидента е подаден около 20 часа.

Момчето е откарано в Окръжна болница в тежко състояние. То е с опасност за живота.

Хоспитализирано е в Клиниката по анестезиология, реанимация и интензивно лечение на болницата.

Фалшиви новини плъзнаха из интернет, че колата на Националната служба за охрана (НСО), ударила дете на столичния булевард „Драган Цанков“, е на председателката на парламента Цвета Караянчева. От пресцентъра на ГЕРБ информираха, че това са спекулации и автомобили от специализирания транспорт на Караянчева не са участвали в пътния инцидент снощи.
Колата ударила детето е превозвала един от секретарите на президента Радев. Закарала е високопоставения чиновник до тях и на връщане, когато шофьорът е бил сам в автомобила, се е случил инцидентът.
Инцидентът станал към 20 ч. на кръстовището на бул. „Драган Цанков” при столичния КАТ. Пострадалото момче е в тежко състояние, с опасност за живота.
Има счупена лява ръка, тежка черепно-мозъчна травма, която е лицева, както и гръдна травма със засегнат бял дроб.
Настанено е в реанимацията на болница „Св. Анна”, където лекарите продължават да се борят за живота му.
Късно снощи от НСО изпратиха официално становище за инцидента. В него се казва, че вече е в ход досъдебно производство и че при установяване на виновно поведение на служителя на НСО ще бъдат предприети всички изискуеми от закона мерки.

COMMENTS

WORDPRESS: 0