Кола връхлетя в двор, по чудо няма жертви

Кола връхлетя в двор, по чудо няма жертви

Кола връхлетя в двор на възрастно семейство в град Нови Искър. Като по чудо няма жертви. Оказва се, че това не е първият подобен случай. Жители на ква

Кола връхлетя в двор на възрастно семейство в град Нови Искър. Като по чудо няма жертви. Оказва се, че това не е първият подобен случай. Жители на квартал „Гниляне“ твърдят, че инциденти като този са доста чести.
На 5 октомври лек автомобил влиза в двора на Татяна. Автомобилът събаря оградата и се обръща по капак. Като по чудо – в този момент в градината няма никой, а можеше да има.
Снежинка Цветанова от съседната къща става очевидец на цялата каскада.
„Минаха цистерни, предполагам, че от тях изтича маслото, колата загуби контрол“, сподели тя пред Bulgaria ON AIR.
Оказва се, че досега още 2 леки коли и един мотор са катастрофирали в дворното място на Татяна. Коли са навлизали и в имотите на съседите. Причината за това, според жителите на „Гниляне е, че по пътното платно редовно има разлято масло от цистерните и ТИР-овете, които преминават там.
А причината – фирма за петролни продукти, която се намира в близост.
„Няма двор, в който да не е влизала кола, всички до една, жена ми я удари кола също“, сподели Васил Славев.
За да се пази от инциденти, Татяна има ръчно направена мантинела от жп релса пред дома си. След последния инцидент обаче тя е смачкана. Жителите на „Гниляне“ твърдят, че от около 10 години подават сигнали до районната община за изграждането на нов път, по който да преминават тежките камиони, както и да бъдат поставени легнали полицаи и мантинели.
От общината обещаха да вземат мерки, но посочиха, че катастрофите са плод на пияни шофьори и висока скорост.

COMMENTS

WORDPRESS: 0