Китайка прати на бившата си половинка един тон лук, за да го разплаче

Китайка прати на бившата си половинка един тон лук, за да го разплаче

Наранена от раздялата китайска жена реши да си отмъсти по необичаен начин на бившия си възлюбен, който прекратил взаимоотношенията между тях само дни

Наранена от раздялата китайска жена реши да си отмъсти по необичаен начин на бившия си възлюбен, който прекратил взаимоотношенията между тях само дни преди св. Валентин – като изпрати цял камион с лук до входната му врата, предава AFP. Целта била „да го разплаче“.

Жената от провинция Шандун поръчала цял тон лук чрез интернет и предоставила като адрес за доставка дома на бившия си приятел с посланието, че сега е „негов ред да плаче“.

При това жената поръчала на доставчиците да разтоварят лука точно на вратата на нейният бивш възлюбен и да си отидат, без да позвънят, според новинарския сайт Shandong Net, свързан с местните власти в провинцията.

„Плаках три дни, сега е твой ред“, пише тя в бележка, която също била доставена до неговия адрес.

Според новинарския уебсайт жената, цитирана като Жао, заявила пред журналистите, че бившият й приятел прекратил „едностранно“ връзката след почти една година, което много я наранило, но той самия „отказал да се разплаче“. Затова Жао решила да му изпрати необичаен подарък, с който „да изстиска сълзите му“.

„Парите не са проблем. Но чувствата между двама души са нещо ценно. Не може само аз да плача“, допълва тя.

Бившият ѝ приятел ѝ не реагирал добре на подаръка и макар да не е ясно дали в крайна сметка е ронил сълзи, според съседите му наказанието не е било само за него.

„Не знам дали приятелят ѝ плаче, но аз се задушавам“, споделя жена от квартала пред Shandong Net.

COMMENTS

WORDPRESS: 0