Кирил, който уби готвача си, редовно го пребивал и се държал с него отвратително

Киро Принца, който уби готвача си, преди това редовно го пребивал, разказаха местни жители. Кървавата баня се е разиграла на външна маса пред ресторан

Киро Принца, който уби готвача си, преди това редовно го пребивал, разказаха местни жители. Кървавата баня се е разиграла на външна маса пред ресторанта. Запоят е започнал още от ранния следобед. Киро бил от София, но имал няколко хотела в Несебър. Един от които „Принц Кирил“, държал го от години, заради това хората го приемали като местен, съобщава „Флагман”.Вчера той се върнал в Несебър от София с черен „Фолксваген Пасат”, извикал готвача си и вместо да подготвят ресторанта за сезона, седнали да се почерпят. Към компанията се присъединил и бившия футболен президент Пламен Копчев.
„Плащаше му добре, заради което Кольо го уважаваше. Киро обаче се държеше с него отвратително. Миналата година го преби два или три пъти, все за глупости. Не си сдържаше нервите. Въпреки това Кольо му бе един от най-близките. Той му въртеше целия бизнес с ресторанта“, казаха хора от персонала на заведението.
Под масата още се виждат кървавите следи от разстрела на Кольо, който в морския град познават с прякора Дългия.
Първоначално бе съобщено, че изстрелът е произведен в автомобила на Киро, паркиран пред ресторанта, но се оказа, че това не е вярно. Киро само станал, за да вземе оръжието от Фолсквагена, след което се върнал и гръмнал авера си от упор.
В морския град всички свързват Киро Принца с мутренските времена, когато гости в хотела му често идвали видни представители на ъндърграунда.
Кольо Дългия е семеен, има две момчета. Според приятели на Кольо той е бил из
Междувременно от прокуратурата съобщиха, че е под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура –Бургас е започнало досъдебно производство по случая. До момента са извършени оглед и претърсвания на местопроизшествието. Установено е, че смъртта е настъпила след употреба на огнестрелно оръжие.
Задържани за срок от 24 часа са две лица, от които са иззети обтривки за установяването на барутни частици.
Установен е очевидец на престъплението, като предстои днес той да бъде разпитан, след което ще бъде уточнена правната квалификация на обвинението и то ще бъде повдигнато на извършителя.
Снимка: Флагман

COMMENTS

WORDPRESS: 0