Карък на годината! Невръстна жрица на любовта попадна на …полицейски шеф

Невръстна пътна жрица извади лош късмет, като се натъкна на шефа на шуменската полиция - старши комисар Ялчън Расим. Към 18 часа в четвъртък в района

Невръстна пътна жрица извади лош късмет, като се натъкна на шефа на шуменската полиция – старши комисар Ялчън Расим. Към 18 часа в четвъртък в района на 5-и километър до Шумен той забелязал как младо момиче прави опит да спира преминаващите автомобили. „Стопаджийката“ имала доста предизвикателно поведение и правела впечатление отдалеч. Полицаят веднага информирал своите подчинени и на място пристигнал автопатрулен екип.
При извършената на място проверка момичето не представило документи за самоличност. За установяване на самоличността й е отведена в полицейското управление. На И. Х. /18г./ от село Белоградец, Варненско, е съставен акт за установено административно нарушение за това, че не представя лична карта. По същите причини актове са й съставени и в предходните два дни. За първо нарушение санкцията е 50 лв., но „сметката“ сега ще набъбне.
В началото на месец април в същия район на главен път Русе-Варна беше неутрализиран 29-годишен мъж без книжка, който возел две дами на 18 и 29 г. пак от варненските села.

COMMENTS

WORDPRESS: 0