Караянчева: Г-н Борисов е много търпелив! Ген. Атанасов: Сега вече ще му се види тясно!

Депутатите от ген. Атанас Атанасов (РБ - ДСБ) и Цвета Караянчева (ГЕРБ) организираха помежду си остра свада в студиото на Нова тв. Атанасов не пожела

Депутатите от ген. Атанас Атанасов (РБ – ДСБ) и Цвета Караянчева (ГЕРБ) организираха помежду си остра свада в студиото на Нова тв. Атанасов не пожела да седне на една маса с колежката си, която вчера огласи декларация на ПГ на ГЕРБ, с която поиска премиерът Бойко Борисов да извади от властта всички кадри на ДСБ.

Докато Атанасов отговаряше на въпроси на водещите, Караянчева го апострофираше. След като тя седна на масата, ситуацията се повтори, като Атанасов влизаше постоянно в спор с нея.

Още от самото начало на разговора Атанасов определи като „театър“ изненадата на премиера от декларацията на неговите депутати.

Цвета Караянчева обясни на водещите на сутрешния блок на Нова телевизия, че вчерашната декларация към ДСБ е била излияние на народните представители на ГЕРБ. „Ние многократно сме говорили по темата с Бойко Борисов“, поясни тя. „Най – важното ли е в момента дали Борисов знаеше за декларацията“, попита още Караянчева. „ДСБ наричат премиера лъжец, нас, депутатите от ГЕРБ – мафия. Знаете ли как се отнасяха към кандидатите за кмет на ГЕРБ“, попита депутатката. Тези истории на Атанасов с библиотекарите са претоплени манджи, каза Караянчева. „Бойко Борисов е изключително търпелив“, съобщи депутатката, а в отговор на думите й ген. Атанасов възмутено заяви: „Ох, да, най-готиният в държавата“.
„Много слаб театър! Хора като Цвета Караянчева да се зъбят на Бойко Борисов, при условие, че тя лично е посочена от премиера в листите на ГЕРБ, хайде, моля ви се“, заяви ген.Атанас Атанасов. „Да дойде Борисов в парламента, за да го питам защо остави сарайско – библиотекарските хора на възлови позиции. Аз затова подадох оставка. Лично съм обяснил на Борисов, че хора от ДАТО първо докладват на Ахмед Доган“, каза той. „Писанчев го махнаха, ама Недялков, на който му казват Недодялков, е в ДАНС“, добави генералът. „Някой да излезе срещу мен да си говорим за тези неща. Да дойде Бойко, ама го е страх. ДСБ създаде Реформаторския блок и няма да го продадем или да го предадем“, заяви Атанасов. Караянчева опита да се намеси в разговора, но Атанасов веднага й каза, че не иска да говори с нея. „Ако исках, щях да седна на една маса с вас“, каза й той и продължи: „Петър Москов бил министър на ДСБ. Той избра да бъде министър и няма да говоря повече за него, защото от толкова години съм приятел с него“.

Г-н Борисов каза, че той подкрепя тези двама министри и ние ще го подкрепим. Очакваме г-н Борисов да дойде и каже своята позиция, заяви Караянчева.

Имаме 265 структури, когато обикаляме в страната хората ни питат – докога ще ви използват за боксова круша, обясни тя конфликта с ДСБ.

„Евтини са филмите на Бойко Борисов“, добави генералът и заяви: „Бесен съм!“. „Ходете си!“, подвикна му Караянчева. „Ние на мач ли сме?“, попита след тази реплика Атанасов, а депутатката му отвърна, че е генерал, а го е страх да седне на една маса с жена. „Ей сега ще му се види тясно на Борисов“, закани се Атанасов. „Дръпнахте ме за опашката“, каза той на Караянчева.

COMMENTS

WORDPRESS: 0