Калин Вельов заема мястото на Джема Грозданова

Музикантът Калин Вельов става народен представител от ГЕРБ на мястото на подалата оставка Джема Грозданова, реши Централната избирателна комисия

Музикантът Калин Вельов става народен представител от ГЕРБ на мястото на подалата оставка Джема Грозданова, реши Централната избирателна комисия.

Пред БНР Вельов потвърди, че ще заеме мястото на Грозданова в Народното събрание.

„В трудни моменти се доказват хората. Смятам, че правителството трябва да остане до март месец и искам да го подкрепя, да подкрепя ГЕРБ. Фактът, че в такъв момент влизам на тази позиция, означава, че не ме е страх. Аз съм на първо място музикант, сцената е моето поприще. Ще опитам да дам всичко от себе си, за да подобря ситуацията в тази държава“, каза той.

По-рано днес парламентът прие оставката на Джема Грозданова.

В мотивите си за оттегляне от Народното събрание председателят на външната комисия посочи: „Комбинацията от възпитание, придобити умения, образование и житейски опит ми дава основание да мисля, че към момента не мога да бъда полезна в сферата на моята дейност. Затова подавам оставка“.

Джема Грозданова е депутат от 2013 г. и е председател на комисията по външна политика. Те е народен представител от софийския 24-ти многомандатен избирателен район.

COMMENTS

WORDPRESS: 0