Зловещо! Откриха 5 трупа в къща в Нови Искър, по телата има следи от насилие! Версия: Полудял баща убил децата си и близките им

Столичната полиция изяснява обстоятелствата около тежък случай в Нови Искър, съобщиха от пресцентъра на МВР. Сигнал за роднини, с които няма връзка, е

Столичната полиция изяснява обстоятелствата около тежък случай в Нови Искър, съобщиха от пресцентъра на МВР. Сигнал за роднини, с които няма връзка, е получен в столичната полиция днес следобед – мъж съобщил, че не може да се свърже по телефона със свой близък, с който обичайно са в редовен контакт.
Спешна помощ съобщиха за Нова телевизия, че по телата на жертвите имало следи от насилие.
Към адреса в Нови Искър са изпратени патрули от Второ РУ-СДВР. В къщата са открити общо пет тела – по първоначални данни – мъж и жена на повече от 60 години, млада жена на 20 години, момиче на 18 години и момче на 12 години. На място се извършва оглед. Предстои изясняване на причините, довели до смъртта на обитателите на имота. Основната работна версия на разследващите е убийство – полудял баща убил трите си деца и близките им.

Две тела са намерени на горния етаж, три – на долния. Става дума за възрастна двойка, две млади жени и дете на 12 години. Четирима вероятно са били удушени, открити са следи от насилие. Петият починал е с огнестрелна рана, това пък съобщава bTV.

На снимката: Нови Искър Кадър: Гугъл стрийт вю