Затруднения в продажбата на винетки днес между 19 и 20 часа

За два часа на 23 септември, са възможни затруднения при продажбата на е-винетки и маршрутни карти, предупреждава агенция "Пътна инфраструктура"

За два часа на 23 септември, са възможни затруднения при продажбата на е-винетки и маршрутни карти, предупреждава агенция „Пътна инфраструктура“.

Такива се очакват между 19 и 20 ч. заради профилактика при продажба от терминалите за самотаксуване на Националното тол управление и сайта www.bgtoll.bg.

Възможни са затруднения в продажбите и в партньорската мрежа на Агенция „Пътна инфраструктура“ – www.vinetki.bg, www.tollpass.bg, www.A1.bg, в мрежата на мобилния оператор А1, както и на каса в Български пощи, Easy Pay и в бензиностанциите на „Петрол“, „Лукойл“, „Еко“ и ОМВ.

За избягване на риска от проблеми с покупката на е-винетка за леки коли и на маршрутна карта за камиони и автобуси по време на профилактиката, АПИ препоръчва на шофьорите да купят своевременно електронната си винетка или маршрутна карта.

Профилактика няма да повлияе на автоматичното отчитане чрез бордови устройства и GPS тракери на изминатото разстояние от тежкотоварни автомобили над 3,5 тона.

COMMENTS

WORDPRESS: 0