Заловиха бегълците от затвора за непълнолетни във Враца

Заловиха бегълците от затвора за непълнолетни във Враца

Заловени са тримата бегълци от поправителния дом към врачанския затвор, съобщава BulNews. Веднага, след като стана ясно, че трима непълнолетни - между

Заловени са тримата бегълци от поправителния дом към врачанския затвор, съобщава BulNews. Веднага, след като стана ясно, че трима непълнолетни – между 15 и 17 годишни, са прескочили оградата на затвора и изчезнали в неизвестна посока, е стартирала мащабна полицейска операция по издирването им.

В нея са се включили надзиратели от затвора, служители на Главна дирекция „Национална полиция“, полицаи от дирекцията във Враца и техни колеги от районното управление в Бяла Слатина.

Бегълците са били задържани в слънчогледова нива край пистата преди Бяла Слатина. Преди това те откраднали такси от Враца, с което тръгнали да бягат в тази посока.

На завоя преди село Баница шофьорът изпуснал управлението на колата и се обърнал в трънаците край пътя. Бегълците се измъкнали невредими и продължили пеш в посока към Бяла Слатина.

Местни жители видели трите момчета и подали сигнал на тел. 112, след което стартирали заградителни мероприятия.
Катастрофирала кола все още е в храсталаците и всеки момент се очаква да пристигне криминалистичната лаборатория, която да обработи следите в нея. Районът се охранява от патрул на полицията. 24bg

COMMENTS

WORDPRESS: 0