Задържаха Жени Калканчиева заради междусъседски скандал

Манекенката и шеф на модна агенция Жени Калканчиева е задържана заради скандал с нейни съседи във вторник вечерта, съобщава Нова тв. На 5 май

Манекенката и шеф на модна агенция Жени Калканчиева е задържана заради скандал с нейни съседи във вторник вечерта, съобщава Нова тв.

На 5 май следобед избухнал спор между нея и съседите в кооперацията в столичния кв. „Бояна“.

„През деня днес чухме, че се тропа и блъска по вратата ни. Отворихме и видяхме накъсани листчета хартия. Евгения беше на стълбите. Крещеше и псуваше. Обадихме се в полицията. Когато полицаите дойдоха, тя продължи да обижда и буйства. Блъскаше майка ми. Наложи се да се обадим на Спешна помощ и дойде линейка, защото на майка ми ѝ прилоша“, разказа пред Glas.bg 22-годишната Маги Захариева.

Според Жени Калканджиева „тези хора я тормозели“. „Опитаха се да ми направят магия, сложили са някакви накъсани листчета пред вратата ми. Искат да напусна жилището, което вече 10 години изплащам. Тачо се изнесе, всички да са спокойни, но аз няма да напусна кооперацията. Ние не сме лоши хора, просто сме истински“, коментира бившата Мис България.

Спорът продължил няколко часа, а през това време Калканджиева хвърляла яйца през терасата по коли пред блока.

По думите на очевидци Калканджиева употребила нецензурни думи и по адрес на полицаите. През нощта била отведена в Шесто районно управление. Съседи предложили 10-годишният ѝ син да остане при тях, но тя отказала и детето се качило в патрулката с нея.

Преди две седмици Стефан Манов-Тачо, съпругът на Жени, беше арестуван заради побой над съсед в същата кооперация. Тогава Калкандиева коментира, че с Тачо са временно разделени, а по време на инцидента тя е била с детето си в друго жилище.

COMMENTS

WORDPRESS: 0